Torroella rep amb cants i aplaudiments a Dolors Bassa després de rebre l'indult

Una gran multitud de torroellencs i torroellenques es van aplegar aquest dimecres 23 de juny a tres quarts de vuit del vespre a la plaça 11 de setembre per rebre a Dolors Bassa, que arribava al seu municipi natal després de rebre l'indult.

L'exconsellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, que ha estat a presó tres anys i quatre mesos, un total de 1.221 dies, va arribar acompanyada de la seva germana, Montse Bassa.

L'acte de benvinguda va ser organitzat pels Cantaires per a la Dolors, agrupació que cada dimecres s'ha ajuntat a la plaça de la Vila per expressar la seva pena, ràbia i impotència davant l'empresonament de l'exconsellera i la resta de líders independentistes. Ho han fet cantant cançons dedicades a tots ells i als exiliats.

La rebuda d'aquest dimecres va ser de felicitat absoluta, amb crits, aplaudiments i cants. Dolors Bassa es va mostrar molt feliç de tornar a casa, tot i que va admetre davant els micròfons de televisió costa brava tenir emocions contràries. Encara li costava de creure que no hauria de tornar a entrar a presó.

Durant l'acte de rebuda es va dirigir als seus veïns i veïnes per agrair tot el suport rebut durant aquests més de tres anys. El discurs va anar en la línia del que havia fet al matí a Figueres en sortir per la porta de Puig de les Basses, per no tornar-hi a entrar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política