Roger Torrent visita Sant Feliu de Guíxols i homenatja al president Josep Irla

INTERVÉ: Roger Torrent, President del Parlament a Catalunya

El President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, ha visitat Sant Feliu de Guíxols per retre homenatge a Josep Irla i Pere Caimó.

Prop de les dues del migdia d'aquest divendres feia una ofrena floral a la tomba del president Josep Irla. Torrent ha manifestat que desitjava personalment fer l'ofrena per retre un homenatge a les connexions històriques que els agermanen. A banda de ser president de la Generalitat, Irla també va ser President del Parlament de Catalunya. Després d'ell, el següent president gironí del parlament ha estat el mateix Roger Torrent.

Seguidament ha visitat la Casa Irla on també s'ha fet homenatge amb motiu del bicentenari del seu naixement a Pere Caimó. Caimó va ser alcalde de la ciutat ganxona i líder de l'aixecament federal conegut com el Foc de la Bisbal l'octubre de 1869.

Coincidint amb el bicentenari del seu naixement, la ciutat de Sant Feliu de Guíxols li ret homenatge amb tot un seguit d'actes com una ofrena floral davant de la casa familiar, una exposició de la seva història al Monestir o visites guiades sota el títol "Pere Caimó i el Sant Feliu Revolucionari del XIX''.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política