Jordi Carreras presenta la candidatura com una alternativa a les formacions tradicionals

Begur

Data: 13/04/2019

INTERVÉ: Jordi Carreras, candidat de Més Begur i Esclanyà

'Més Begur i Esclanyà', la nova organització política que es presentarà a les eleccions municipals, ha presentat en societat a Jordi Carreras com a cap de llista de la candidatura i a part de l'equip que en forma part.

El grup és una formació política independent que es reuneix periòdicament des de fa un temps, i que es presenta a les eleccions com una alternativa a les formacions tradicionals que des de fa anys tenen representació política al consistori.

Des de la candidatura critiquen que els diferents equips de govern que han anat passant pel consistori hagin mantingut semblants línies d'actuació oblidant que "Begur és una vila on s'hi viu tot l'any".

A la nova formació els preocupa especialment el jovent, que un cop comencen l'institut i/o a treballar, han de marxar del poble.

Volen crear nous espais i noves dinàmiques al poble que afavoreixin la creació d'una activitat i teixit social propi d'un municipi sostenible i consolidat, tant en els mesos de temporada com la resta de l'any. Tenen clar que el motor econòmic principal del poble és el turisme i tota l'activitat del que en deriva, i volen cuidar-ho i afavorir-ho.

'Més Begur i Esclanyà' forma part de la coalició de Moviment d'Esquerres i Unitat i Progrés Municipal (UPM.cat), que presentarà candidatures a les municipals a dotze localitats de les comarques gironines.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política