S'autoritza la venda de l'hotel Panorama

L'hotel Panorama ja té comprador. Aquest divendres s'ha publicat al Butlletí Oficial de l'Estat que el govern espanyol ha autoritzat la venda de l'antic hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols a una societat gironina. Segons ha informat l'ACN, el que ha estat la joia de la corona de l'herència dels germans Anlló s'ha venut pel preu de sortida de la subhasta que pujava els 1'86 milions d'euros. 
 Davant l'aplicació de l'article 155, corresponia a l'Estat la facultat d'autoritzar aquesta venda que fa mesos que s'espera, i ha estat avui quan s'ha publicat al BOE. El butlletí recull que el comprador és la societat Gestim Assessors Financers SL.
 D'aquesta manera es tancaria tot el procés de venda de l'hotel Panorama que recordem que va començar amb una subhasta que va quedar deserta al mes de juliol i que ara ja s'havia optat per la venda directe, que és el que s'ha acabat produint. Des del consistori es preveia que entre sis mesos i un any l'hotel tindria comprador, un calendari que s'ha complert ja que es tanca l'any 2017 amb l'hotel venut.
 L'Herència Anlló es remunta al 2002 quan els germans Joan i Francesc van morir sense haver fet testament ni tenir descendència. Les múltiples propietats que tenien a Sant Feliu de Guíxols i Barcelona van passar a mans de les administracions que van acordar subhastar-ho i que els diners anessin a parar a les arques municipals per fer polítiques socials i renovar l'Asil Surís.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política