Palamós destinarà 470.000 euros a l'atenció social

Palamós

Data: 22/07/2021

Intervenen: Chaymae Mechaal, regidora d'acció social i ciutadania; Yolanda Aguilar, regidora del PSC; Cristóbal Posadas, regidor de Ciutadans

El Ple de Palamós ha aprovat el conveni amb el Consell Comarcal per a la gestió dels Serveis Municipals de 2021. Aquest acord permetrà que 470.000 euros s’inverteixin a l’atenció social i ajudes d’urgència, amb l’afegit de 45.000 euros  que es destinaran al servei del Centre Obert.

Aquest conveni ja es va firmar el febrer de 2020, quan es va ampliar la plantilla amb dos treballadors nous. Pel 2021, el consistori ha seguit la mateixa línia que l’any passat, sent un dels municipis de la comarca amb un millor servei d’atenció social.

L’aprovació del conveni va comptar amb el suport de la majoria dels partits del ple. Junts va donar el seu vot favorable, ressaltant que era imprescindible cobrir les necessitats bàsiques de tots els ciutadans. Per la seva banda, el PSC també va donar llum verda a l’acord, sempre i quan es compleixin tots els seus punts per garantir l’eficiència del servei.

L’única formació que hi va votar en contra va ser la CUP, insistint en la línia que l’execució del servei s’ha de fer d’una manera més directe. Ciutadans va votar a favor i va ressaltar la importància de fer encara més proper el servei a la ciutadania, ja que si no pot semblar que el servei no es dóna de la forma correcta.

D’aquesta manera, el conveni va quedar aprovat per 16 vots a favor i un en contra. Aquests serveis a nivell social també inclouen la localitat de Vall-llobrega.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política