Joan Giraut repeteix com a candidat a l'alcaldia de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró

INTERVÉ: Joan Giraut, candidat a l'alcaldia de Junts per Castell Platja d'Aro i S'Agaró

L'alcalde de Castell-Platja d'Aro Joan Giraut repeteix com a candidat a l'alcaldia amb Junts x Castell-Platja d'Aro i S'Agaró després de més de 30 anys a l'alcaldia del municipi. Aquesta serà la 8a legislatura que Giraut es presenta a l'alcaldia del municipi i des de que ho va fer per primera vegada i amb victòria el 1991 sempre l'ha revalidat. Amb el compromís de portar el timó del municipi per 4 anys més Giraut assegura que manté la il·lusió i agraeix la confinça que el PDeCAT li ha donar de nou.

Aquesta vegada com a independent després de sortir d'Unió, partit amb el que militava, per discrepàncies sobre el debat sobiranista Giraut és el candidat a l'alcaldia de Castell-Platja d'Aro de Junts x Catalunya que al municipi serà Junts x Castell-Platja d'Aro i S'Agaró. Baixen del vaixell dos dels regidors que l'han acompanyat en els darrers anys en àrees tan importants com Urbanisme i Turisme. Josep Maria Solé i Imma Gelabert han decidit tancar la llista que encapçalarà una vegada més Joan Giraut.

Joan Giraut s'iniciava en política local el 1987 com a número tres de l'alcaldable Ramir Pons. El 1991 ja es presentava com a candidat a l'alcaldia guanyant les eleccions i el càrrec. Des de llavors ha repetit la fòrmula en les eleccions del 95, 99, 2003, 2007, 2012 i 2015 amb un parèntesi d'any mig el 2009 en què una moció de censura el va apartar de l'alcaldia.

Queda feina per fer
Fa 30 anys que governa i ha aprofitat per fer balanç de l'evolució del poble. En els propers 4 anys vol que el municipi segueixi creixent amb l'edifci nou de l'escola Fanals, un nou parc de bombers, el centre cívic de Castell d'Aro, l'ampliació de la biblioteca i de l'espai cultural de la Masia Bas i un nou hotel vinculat al futur auditori a la zona del Port d'Aro on finalment s'hi pugui arribar fàcilment amb una passera nova. Giraut vol acabar de recepcionar les urbanitzacions i acabar les obres de sanejament del clavagueram al municipi i per tpt el que queda pendent repeteix com a candidat a l'alcaldia a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política