Junts per Sant Feliu de Guíxols proposa acabar amb les ocupacions conflictives

Sant Feliu de Guíxols ha aprovat la moció de Junts per Sant Feliu per acabar amb les ocupacions conflictives d'immobles. Amb els vots favorables de Junts, Tots per Sant Feliu i el Partit Socialista, el ple va tirar endavant amb la proposta que vol dotar de més eines als Ajuntaments per resoldre aquestes situacions. Amb la moció aprovada, el ple municipal ha de traslladar-la al Govern de la Generalitat, qui té competència en política d'habitatge.

El ple municipal de Sant Feliu de Guíxols ha aprovat la moció de Junts per Sant Feliu per acabar amb les ocupacions conflictives d'immobles a Sant Feliu de Guíxols. Com explica el grup municipal i segons el Pla Local d'Habitatge, a Sant Feliu hi ha entre els set i nou habitatges es veuen afectades per aquestes ocupacions. La moció proposa canviar aspectes legals perquè els ajuntaments puguin resoldre aquests casos.

Un cop aprovada la moció, el ple municipal ha de traslladar les mesures al Govern de la Generalitat, qui té la competència per modificar la Llei d'habitatge o el Codi Civil de Catalunya. Una d'aquestes vies són la reforma del llibre V del Codi Civil de Catalunya i de l'article 5 de la llei de vivenda. D'altra banda, també proposen una reforma al Congrés per modificar la llei d'enjudiciament criminal per poder fer els desallotjaments en un màxim de 48 hores.

La proposta ha estat aprovada amb els vots favorables dels seus regidors i també de l'equip de govern, Tots per Sant Feliu i el Partit Socialista.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política