Els baix-empordanesos voten a les eleccions generals del 23J

Aquest diumenge ha estat marcat per les eleccions generals. Arreu de la comarca, els col·legis electorals han acollit als ciutadans que han anat a votar presencialment. Altres ho han volgut fer per correu i aprofitar per passar fora de casa el cap de setmana d'estiu. Durant tota la campanya electoral, s'ha animat a la participació ciutadana després de la forta abstenció a les municipals.

Unes eleccions on, durant la campanya electoral, s'ha apel·lat a la participació ciutadana, tenint en compte la forta abstenció que hi va haver a les eleccions municipals del mes de maig. Alguns d'aquests votants, haurien intentat convèncer d'una millor manera als ciutadans que no han votat aquest diumenge.

També hi havia la hipòtesi que indicava que col·locar les eleccions enmig del juliol perjudicaria la participació electoral. Aquest avançament, però, l'han entès una part dels votants.

Sent un diumenge 23 de juliol, part de la ciutadania ha decidit votar per correu i aprofitar el cap de setmana d'estiu. Altres, com que no havien planejat marxar enlloc, s'han apropat als seus llocs de votació.

Una afluència de veïns que ha fet que, en alguns moments, s'hagin format petites cues en els col·legis electorals, que han acollit dues eleccions en menys de seixanta dies de diferència.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política