Un emocionat Lluís Puig (ERC) rep la vara d'Alcalde agraint l'esforç de la seva família

Palamós

Data: 15/06/2019

Lluís Puig (ERC) ja té altre cop en possessió la vara d'Alcalde de Palamós i aquest cop amb la tranquilitat que li dóna la còmode majoria absoluta aconseguida a les urnes. La Sala noble de la casa de la vila ha acollit una tranquil·la però també emotiva constitució de l'Ajuntament pel període 2019-2023.

En una sala atapeïda a més no poguer s'ha constituït la mesa d'edat formada per Roser Huete (CUP) i Chaima Mechaal (ERC). Cada regidor o regidora ha jurat o promès el càrrec. Els edils independentistes ho han fet per imperatiu legal, recordant els represealiats per l'1O i fidels a la construcció de la República Catalana, mentre que els edils del PSC i C's han estat escuets i han fet servir el sí prometo tradicional.

Posteriorment a aquest moment s'ha procedit a una votació secreta amb una urna on cada edil ha dipositat un nom. Es presentaven a l'alcaldia Lluís Puig, Josep Coll (PSC), Raimon Trujillo (JxC) i Cristóbal Posadas (C's). Roser Huete ha renunciat a presentar-se. Puig ha estat escollit Alcalde amb els vots dels 11 regidores i regidors republicans i l'abstenció de Huete.

Mà estesa de l'oposició

Els portaveus de Ciutadans i el PSC han ofert col·laboració a Puig des d'una oposició constructiva i li han demanat que estigui obert a les aportacions de la resta de grups municipals.

Més emotiu, Raimon Trujillo (JxC) ha recordat els seus orígens polítics i l'imens honor que li suposa representar la ciutadania de Palamós. La més reivindicativa ha estat Roser Huete que ha advertit l'Alcalde que le marcaran de prop.

Puig recull el guant

En un discurs molt emotiu el revalidat Alcalde Lluís Puig ha valorat i agraït el sacrifici que fan la seva parella, la seva filla i el seu fill i també el suport dels seus pares.

Més enllà de la part més emocional, Puig ha promès exercir el càrrec d'Alcalde amb responsabilitat i amb els braços oberts a les aportacions de l'oposició.

Una foto de família a les escales de l'Ajunament ha posat el punt i final la sessió noble que cada quatre anys obre la legislatura.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política