Salvador Illa encapçala l’inici del curs polític del PSC a comarques gironines

Al setembre s'inicia el curs polític i aquest divendres ho va fer el PSC de comarques gironines. Acompanyats pel primer secretari del partit, Salvador Illa, els membres del partit van fer un sopar per començar un any amb un objectiu: les eleccions municipals del 28 de maig.

Salvador Illa
va liderar la inauguració del curs polític del PSC de Comarques gironines a Palafrugell. Un nou curs marcat per les eleccions municipals del mes de maig i on els socialistes parteixen amb quatre punts clau: serenitat, idees clares, diàleg i posar el focus en la vida de la gent. És per això que volen centrar-se en els problemes quotidians de la ciutadania i continuar apostant pel diàleg a l'hora de trobar consensos entre la societat catalana.

L'acte va aplegar 150 militants del partit a Girona, entre ells l'alcaldable a Palafrugell, Juli Fernández, i l'alcalde de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró, Maurici Jiménez. Una mostra de la influència que el partit socialista vol tenir als municipis del Baix Empordà de cara la legislatura vinent municipal. Salvador Illa va defensar el treball constant de la seva formació i confia a poder revalidar la victòria municipal a Palafrugell, amb l'afegit d'obtenir l'alcaldia.

El primer a agafar la paraula va ser el candidat Palafrugellenc, Juli Fernández, que va elogiar el bon moment del partit, elogiant les figures de Miquel Iceta i Salvador Illa. A l'acte també hi van participar la diputada Sílvia Paneque, que va posar el focus en l'actitud del Partit Popular al Congrés dels Diputats. També va intervenir el diputat al Congrés, Marc Lamuà, que va parlar de l'esperit "municipalista" del partit i la importància de guanyar les eleccions vinents municipals.

Un sopar que va servir perquè Salvador Illa donés el suport als candidats municipals.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política