Els carrers s'emplenen de cartells dies abans de les eleccions municipals

Els 36 pobles del Baix Empordà es preparen per a les pròximes eleccions municipals, del 28 de maig, amb carrers plens de cartells i eslògans de cada candidatura que es presenta en un municipi determinat. Les xarxes socials, els mítings i la propaganda seran claus en els pròxims dies, per a cada partit.

Ganes, somriures i bromes durant el tret de sortida de la campanya electoral de Platja d'Aro, que s'ha iniciat aquest dijous a les dotze de la nit. Es tracta d'un moment clau, en el qual els 36 pobles del Baix Empordà es preparen per a les pròximes eleccions municipals, del 28 de maig.

Així, cada candidat amb els seus companys de llista, els seus eslògans i els seus colors fan pinya per arrencar una campanya que s'allargarà 15 dies i en els que cadascú a la seva manera intentaran guanyar el màxim de vots possibles.

Com sempre, hi ha cares noves, candidats amb experiència, nous partits, noves coalicions i molta feina per fer per convèncer als veïns i veïnes de quin és el millor projecte polític.

En el cas de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró, s'hi presenten 10 candidatures, és a dir, es tracta d'una de les convocatòries electorals municipals amb més formacions polítiques que aspiren a l'alcaldia i nous partits que es presenten a la cursa electoral.

Algunes estratègies per acostar-se als habitants de cada població, són els actes a l'engròs, carpes al carrer, trobades cara a cara amb els veïns, i sobretot també xarxes socials.

Les candidatures creuen que el millor mètode per apropar el seu projecte polític i guanyar vots mitjançant l'empatia, és el diàleg en persona amb el ciutadà.

Així i tot, els partits saben que actualment, les xarxes socials són una força propagandística crucial que no poden perdre de vista i han d'utilitzar, si volen tenir possibilitats de sortir escollits.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política