L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró encara reptes a curt i a llarg termini

Els nous projectes, la cooperació i la resolució de reptes, són els criteris principals que s'han tingut en compte a l'hora de distribuir les noves responsabilitats de regidories de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró. Per altra banda, els nous regidors han de fer front a dues circumstàncies: les urgències del dia a dia en plena temporada turística i l'elaboració de projectes a llarg termini.

Constituït l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, iniciant-se el mandat 2023-2027, amb Maurici Jiménez, del Partit Socialista, al capdavant, s'ha construït el nou cartipàs municipal d'acord amb un equip de treball que pugui actuar en bloc, donar respostes als reptes que hi ha al davant i construir projectes importants pel municipi.

Així, l'estructura del cartipàs de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, ha arribat a una definició d'unitats a on l'equip de Junts amb la seva portaveu, que és també la primera tinent d'alcalde, Imma Gelabert, es fa càrrec de Turisme, Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació.

Per altra banda, hi ha en Lluís Pujol, que porta Hisenda i Patrimoni; la Pilar Rojas, que du Activitats Econòmiques, Via Pública i Infància i Joan Amat, que és regidor de Joventut, Noves Tecnologies, Administració Digital i Mobilitat.

Les restes d'unitats de treball han quedat sota la responsabilitat dels regidors del Partit Socialista de Catalunya, a on el mateix Maurici Jiménez, està a càrrec de Seguretat Ciutadana, Serveis Interns i Comunicació.

La regidora Mònica Ríos es queda amb Acció Comunitària, Habitatge i Recursos, donant-li un accent a la qüestió de l'habitatge, com un dels objectius del mandat importants.

En Josep Amat queda com a regidor d'Urbanisme; la Maria Blanco com a regidora de Cultura, Tradicions i Ensenyament; en Daniel Riera com a regidor de Serveis, Mediambiental i Benestar Animal i en Marc Medina com a regidor d'Esports i Salut.

Per altra banda, els projectes imminents per part del nou mandat i les noves regidories, es troben amb diversos fronts oberts. En primer lloc, regidors nous que s'han introduït en la política municipal, en el marc del mes de juny, en plena temporada turística, es troben amb reptes que s'han de resoldre d'avui per a demà, com problemàtiques a l'espai públic, ja que es passa de 12.000 habitants a 100.000.

Amb tot, això significa que s'ha de treballar amb un doble nivell, és a dir, tots els regidors que han entrat a les seves unitats, primer s'han d'impregnar del que significa cadascuna de les seves responsabilitats i veient quines són les urgències del dia a dia, però, per altra part, han de començar a veure quins projectes s'han d'activar per tal de fer-se efectius a llarg termini, i que no es poden dur a terme d'avui per a demà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política