Palafrugell expropia un tram dels Jardins de Cap Roig per fer-hi el camí de ronda

Palafrugell

Data: 28/08/2019

L'Ajuntament de Palafrugell va aprovar el preu just de l'expropiació d'uns terrenys de La Fundació La Caixa perquè hi passi el camí de Ronda de Cap Roig. Es tracta d'un tràmit més en la construcció d'aquest vial i que forma part de tot el planajament del Pla Especial Cap Roig que preveu l'aixecament d'un Auditori i diversos equipaments  al recinte del jardí botànic.

El projecte de la Fundació La Caixa preveu la construcció d'un auditori-palau de congressos soterrat, un edifici de dues plantes als hivernacles dels Jardins de Cap Roig, un edifici a l'antiga pedrera i la modificació del Castell per fer-hi un espai de recepció a l'entrada.

L'Ajuntament va vincular l'aprovació d'aquest pla urbanístic a la construcció del Camí de Ronda, que vol desenvolupar en paral·lel. Fonts municipals van explicar que per la configuració jurídica de la propietat dels Jardins de Cap Roig no es podia fer una cessió de terrenys sinó que s'havia de fer una expropiació que s'ha fixat en poc més de 800 euros.

El Pla Especial de Cap Roig està impugnat als Tribunals per SOS Costa Brava que considera que vulnera espais naturals protegits.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política