Dani Reixach torna a ser alcaldable de Junts per Palamós i Sant Joan

Palamós

Data: 29/03/2019

Modernitzar la mobilitat, millorar la participació ciutadana i repensar el model turístic són tres dels eixos programàtics que Junts per Palamós i Sant Joan vol introduir en el debat polític la propera legislatura. Dani Reixach tornarà a ser cap de llista d'una formació independent que actualment té un edil al consistori.

El partit va fer la presentació oficial de la seva candidatura en família però amb la finestra oberta de les xarxes socials, un aspecte que el partit vol potenciar per la relació amb els votants. La llista de Junts per Palamós i Sant Joan tindrà professionals de diferents sectors.

Repensar el model turístic i la mobilitat

Junts per Palamós i Sant Joan aposta per repensar el model turístic i allunyar-se de les masses per oferir proximitat i valor afegit. Vol remarcar la ciutat com a referent de la Costa Brava i l'Empordà.

La defensa del territori és un altre dels eixos que basteix el programa com també la mobilitat. El partit proposa elaborar un pla de mobiltiat i fomentar la bicicleta.

Participació ciutadana i habitatge sostenible

Aquesta legislatura JxPSJ ha estat especialment bel·ligerant en el tema de la participació ciutadana posant el dit a la nafra en cada política que ha engegat el govern. El partit es proposa democratitzar la relació entre ciutadania i administració fent ús de les eines electròniques.

En matèria social la candidatura independent creu que cal abordar la manca d'habitatge assequible a la ciutat i aconseguir que el joven visqui,senti i es senti partícip de Palamós.

Nou pavelló, tanatori i estació d'autobusos

Sobre projectes d'inversions JxPSJ vol que es desbloquegi la construcció d'un nou pavelló, un tanatori municipal o que hi hagi una terminal d'autobusos a Palamós.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política