La CUP Palamós Vila-Romà es presentarà a les eleccions 2023

Palamós

Data: 22/06/2022

Aquesta setmana l'assemblea local de la CUP Palamós Vila-romà s'ha reunit per prendre una decisió sobre la seva possible presentació de candidatura a les eleccions municipals per tercera vegada. Després de debatre obertament el paper que han de tenir, entre tots han optat per tornar-se a presentar. Encara han d'escollir qui liderarà el projecte

Ja fa set anys que la formació municipalista de l'esquerra independentista té presència institucional a l'Ajuntament de Palamós. Dues legislatures en les quals ha estat a l'oposició, assolint una única regidoria en ambdues conteses electorals. L'any 2015 la CUP Palamós Vila-romà entrava a l'ajuntament de Palamós per primera vegada amb el regidor Joan Bohigas i el 2019 revalidava la presència institucional amb la regidora Roser Huete. 

Enguany encara quedava pendent per decidir la participació en les pròximes eleccions municipals, motiu pel qual es va convocar una assemblea oberta per decidir si la veu de l'assemblea local ha de tenir representació al consistori municipal. Entre els participants a l'assemblea es va generar un debat on es va arribar a la conclusió comuna que tenir representació institucional representa un altaveu públic. Per aquest motiu es va decidir que la CUP Palamós Vila-romà es presentaria a les eleccions municipals del 2023.

Ara es treballarà internament per decidir les persones que encapçalaran la candidatura, així com el programa, la campanya i la futura llista electoral. Tot i encara no saber quina persona serà la cap de llista, el que ja ha avançat l'actual regidora és que, en aquesta ocasió, no tornarà a ser qui lideri el projecte.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política