Angel Vila es presenta com a alcaldable del PP a Palafrugell

Palafrugell

Data: 20/04/2023

Angel Vila repetirà com a candidat del Partit Popular a l'alcaldia de Palafrugell per a les pròximes eleccions municipals. L'aspirant a alcalde ha exposat els seus objectius principals per Palafrugell, entre els quals ha destacat la necessitat de millorar en temes de viabilitat, la seguretat i la comunicació, i impulsar la zona industrial.

Angel Vila torna a presentar-se com a candidat a l'alcaldia de Palafrugell amb el Partit Popular per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig, en un acte al qual hi ha assistit el president del PP a la província de Girona, Jaume Veray.

El candidat ha exposat els seus objectius principals per al municipi, entre ells la necessitat de millorar en temes de viabilitat, la seguretat i la comunicació, i impulsar la zona industrial creant  col·laboracions amb les poblacions veïnes.

Jaume Veray, ha volgut destacar la vessant social d'Angel Vila i la seva dedicació al poble des de fa molts anys.

L'aspirant a l'alcaldia de Palafrugell, Angel Vila, té el suport d'un grup de persones de diferents sectors professionals i edats, tan joves com també amb força experiència que l'acompanyen per formar la seva candidatura.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política