L'Ajuntament de Palamós fa una modificació de crèdit per adaptar-se als protocols de salut

Palamós

Data: 21/10/2020

INTERVÉ: Lluís Puig, alcalde de Palamós

El ple de Palamós va aprovar aquest dimarts una modificació de crèdit presentada amb urgència per tal d'adaptar diversos aspectes de l'estructura municipal als protocols actuals de salut pública en relació a la pandèmia.

En concret es recorre a 56.000 euros provinents del fons de contingència per treballar en dos sentits: per una banda l'adequació d'espais, per l'altra el foment del teletreball entre el personal municipal. 

Es destinaran 28.000 euros a la millora dels sistemes de climatització i la circulació de l'aire de la casa Montaner, seu de diverses dependències municipals, i de la Capella del Carme, espai d'art i patrimoni. 
28.000 euros més s'invertiran en material tecnològic i programari informàtic per tal de fer possible un millor desenvolupament del treball a distància

La proposta d'urgència va tirar endavant amb 14 vots a favor, les abstencions de C's i el regidor de Junts Raimon Trujillo, i el vot en contra de la CUP. En aquests casos es va criticar l'alt cost del programari comprat.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política