Marta Poyatos (PSC): "No volem una vila dormitori, s'ha de poder viure a Santa Cristina"

Càmera. Rubén Lozano

El Partit Socialista de Catalunya (PSC) a Santa Cristina d'Aro ha presentat Marta Poyatos com a alcaldable per a les eleccions municipals de 2023. L'acte ha transcorregut aquest dissabte a l'Espai Ridaura i ha comptat amb la presència de l'alcalde de Platja d'Aro, Maurici Jiménez; de l'alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz; del diputat al Congrés, Marc Laumà i de l'exalcaldessa de Platja d'Aro, Dolors Padilla.

L'agrupació local del Partit Socialista de la Vall d'Aro va proclamar, al setembre per unanimitat, a Marta Poyatos com a cap de llista per a les pròximes eleccions municipals a Santa Cristina d'Aro.

Aproximadament falten quatre mesos perquè els ciutadans dipositin les paperetes a les urnes, i com a conseqüència, aquest dissabte s'ha oficialitzat el seu acte de presentació.

Durant la trobada s'ha perfilat un "projecte dinàmic i transformador", que "es fonamenta a través de l'escolta activa" amb la població i les entitats locals, a més, de "potenciar les relacions publicoprivades".
 

Volem aportar dinamisme, joventut, però també experiència. Santa Cristina d'Aro ha de transformar-se, perquè creiem que ara mateix és un poble dormitori i hi manca teixit social. Ens hem d'ajuntar tots per impulsar nous projectes. - Marta Poyatos (PSC), candidata a l'alcaldia del Partit Socialista de Santa Cristina d'Aro

Els socialistes veuen mancances en el municipi, tals com la neteja i la seguretat. També, apunten que no "s'ha de perdre l'horari continuat en els centres educatius" i critiquen la pervivència dels barracons a la vila.

En particular, treballen perquè els ciutadans puguin desenvolupar totes les etapes de la seva vida en el municipi, en aquest sentit, no volen fomentar "el model de poble dormitori".
 

Per a nosaltres és important el comerç, la restauració i la promoció econòmica, però hem de despertar ja, perquè el nostre municipi està adormit. - Marta Poyatos (PSC), candidata a l'alcaldia del Partit Socialista de Santa Cristina d'Aro

Marta Poyatos va néixer a Castell d'Aro, però fa temps que resideix amb la seva família a Santa Cristina d'Aro. És educadora social i està vinculada en el món de la política des de fa 15 anys. Ara, encapçala la seva primera candidatura com a alcaldable en el municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política