Presentat el cartipàs municipal de Palamós, organitzat en dues grans macroàrees

Palamós

Data: 19/06/2019

INTERVÉ: Lluís Puig, alcalde de Palamós

El govern de majoria absoluta d'Esquerra a Palamós es presenta en societat. Aquest dimecres l'alcalde, Lluís Puig, ha anunciat com ha quedat el repartiment del nou cartipàs municipal.  

El gran repte era adequar les àrees de l'Ajuntament a un govern amb deu regidors, dos més que durant la legislatura passada. A nivell organitzatiu s'ha produït un canvi substancial. S'han agrupat totes les competències en dues grans àrees: una d'entorn i territori, coordinada pel mateix alcalde, i una que girarà entorn els serveis a les persones, a càrrec de Maria Puig, que queda com a dona forta del govern palamosí. Pel que fa a l'atribució de regidories queden de la següent forma: 

El batlle, Lluís Puig, es responsabilitzarà de les àrees d'Urbanisme, Atenció Ciutadana, Transparència i Noves Tecnologies.

A Maria Puig se li atribueixen les següents competències: Recursos Humans, Habitatge, Patrimoni Local, Arxiu, Participació Ciutadana i Comunicació.

Emili Colls es responsabilitzarà de Promoció Econòmica, Comerç, Empresa, Fires, Mercats i Patrimoni Marítim.

Xavier Lloveras coordinarà Medi Ambient, Platges i Entorn Natural. 

A Alfons Bartolomé se li han atribuït competències en Seguretat, Mobilitat, Ocupació de Via Pública i Protecció Civil.

Laura Lafarga tindrà competències en Serveis Econòmics, Ensenyament, Ciutat Educadora i Gent Gran.

A Núria Botellé se li atribueixen les àrees de Cultura, Biblioteca i Turisme.

Joan Barba coordinarà Esports, Activitat Física i Salut Pública.

Marina Àlvarez tindrà les regidories de Joventut, Igualtat, Brigada i Cementiris.

Finalment la regidora Chaymae Mechaal serà la responsable de les regidories d'Acció Social, Immigració, Ciutadania i Cooperació. 

Pel que fa a les tinències d'alcalde han quedat assignades en el següent ordre: Maria Puig, Emili Colls, Xavier Lloveras, Alfons Bartolomé i Laura Lafarga. 

El cartipàs s'aprovarà en un ple extraordinari a fixar entre la darrera setmana d'aquest mes i la primera del juliol. Lluís Puig també ha anunciat que a les reunions de junta de govern es convidaran els portaveus de totes les formacions amb representació al ple. Tindran dret a veu però no a vot.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política