El govern de Calonge i Sant Antoni es reestructura

El govern de Calonge i Sant Antoni es reestructura
Calonge i Sant Antoni

Data: 23/04/2020

Miquel Bell-Lloch i Elisenda Pérez assumeixen les àrees que portava Norbert Botella

L'equip de Govern de Calonge i Sant Antoni ha donat carpetada a la dimissió de Norbert Botella repartint les seves àrees entre l'Alcalde Miquel Bell-Lloch i la tinenta d'Alcaldessa Elisenda Pérez.

L'executiu d'ERC i Avancem ha reorganitzat el cartipàs en el que no només s'assumeixen les àrees que portava l'edil de Republicans sinó que hi ha altres modificacions competencials.

L'Alcalde Miquel Bell Lloch assumeix Turisme i manté Seguretat, Trànsit, Mobilitat i Patrimoni.  Elisenda Pérez gestionarà l'àrea de Medi Ambient i manté Pagesia i Espai Públic. En canvi l'àrea d'Igualtat que fins ara portava la portaveu d'Avancem passarà a mans de la republicana Carla Rebull, que cedirà Comerç al seu company de partit Salvador Miquel.  Rebull manté Serveis i Benestar Social mentre que Miquel manté Participació Ciutadana i Esports.

La resta d'edils queden igual. La Regidoria de Serveis Econòmics, Urbanisme i Recursos Humans per a Carme Viñas, la de Noves Tecnologies i Joventut per Elena Serra i la d'Ensenyament i Festes per Josep Abellí.

 Les tinences d'alcaldia, per aquest ordre, seran per a Elisenda Pérez, Carme Viñas, Carme Rebull, Elena Serra i s'incorpora Josep Abellí.
 
NOTÍCIES RELACIONADES

L'oposició calongina censura la gestió de Bell-Lloch però ofereix mà estesa (24-04-2020)

Norbert Botella deixa el Govern de Calonge amb dures crítiques a ERC i Avancem (22-04-2020)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política