Quins han estat els projectes escollits en els segons pressupostos participatius?

Ja han sortit a la llum els quatre projectes d'inversió que la ciutadania de Castell-Platja d'Aro ha escollit en els segons pressupostos participatius del municipi.

Aquests projectes, valorats amb un total de 190 mil euros, són els següents: S'il·luminarà amb fanals el Camí Vell de Santa Cristina d'Aro al Cementiri Vell, es millorarà la zona d'exercici físic a l'aire lliure del Passeig Marítim de Platja d'Aro amb nous i més variats aparells i adequant també el paviment, s'intal·larà una marquesina per tal de millorar la parada de bus de l'Avinguda Castell d'Aro amb carrer Estrasburg i per últim s'instal·larà també un parc infantil a la zona de Pinell, prop del giratori de la Rosa dels Vents de S'Agaró.

Així ho han decidit els veïns amb els seus vots als segons pressupostos participatius, que han assolit una participació global de 327 persones, és a dir, un 3,42% de la població amb dret a vot. Aquestes han emès un total de 888 vots vàlids. 

La partida inicial era de 150.000 euros, però finalment el consistori hi destinarà 40.000 suplementaris per poder assumir les quatre opcions més votades d'entre les 15 propostes de la fase final. 

L'emissió del vot es podia fer en líina, mitjançant butlletes a les urnes instal·lades en nou equipaments públics i escolars o a l'estand mòbil amb presència als tres nuclis del municipi.

De la primera edició l’any 2018 ja s’han executat tres de les propostes escollides

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política