Castell d'Aro celebra la Diada amb l'ofrena floral a Lluís Companys

Regidors i veïns de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró van trobar-se a la Plaça Lluís Companys per celebrar l'ofrena floral en homenatge a l'expresident de la Generalitat. Un acte que va comptar amb els parlaments dels diferents partits i que va acabar amb el Cant dels Segadors, de la mà de la Coral Vall d'Aro i la banda El Caliu

Castell-Platja d'Aro i S'Agaró va homenatjar la figura de Lluís Companys amb l'ofrena floral del de la Diada de Catalunya. Els partits municipals van recordar la figura de l'expresident de la Generalitat, afusellat fa 82 anys, i tots ells van fer referència al moment que viu Catalunya.

El PSC va parlar dels reptes que la societat afronta i la necessitat de buscar la unitat entre partits, deixant de banda la crispació, reivindicant la política útil. També va recordar la importància de continuar celebrant aquesta ofrena floral i reivindicar la figura de Lluís Companys.

Per la seva banda, Junts va recordar la unitat que va mostrar la societat el dia u d'octubre i com ha avançat Catalunya des del referèndum. Van fer referència a la trobada del moviment independentista i la necessitat "d'assumir els errors" per continuar avançant.

Esquerra Republicana va remarcar que l'avenç de Catalunya ha anat acompanyat a la democràcia, aconseguint el progrés social i nacional. Els republicans van reivindicar el paper del municipalisme a la política catalana i van recordar perquè s'ha de sortir al carrer cada 11 de setembre.

Des de SOM van centrar el seu discurs en l'excepcionalitat del moment amb la crisi energètica. És per això que van recordar que les institucions han d'estar a l'altura per donar resposta a les necessitats de la gent.

La Vall d'Aro en Comú va parlar de la capacitat de Catalunya per avançar cap a la igualtat, assolir la transició energètica i la inclusió. Van fer menció a la taula de diàleg entre el govern català i l'espanyol i la importància de trobar consensos per afrontar els nous reptes.

Des del grup mixt, Christian Prat va recordar la història de Catalunya, la llengua pròpia i la seva identitat, fent menció al futur.

L'ofrena va estar acompanyada per la Coral Vall d'Aro i la banda El Caliu, que van interpretar Els Segadors per acabar l'acte.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política