El PPC nomena a Toni Sánchez com a candidat a l'alcaldia a Sant Feliu de Guíxols

El PPC nomena a Toni Sánchez com a candidat a l'alcaldia a Sant Feliu de Guíxols
Toni Sánchez és els candidat del PPC a l’alcaldia de Sant Feliu de Guíxols, així ho ha confirmat avui el president provincial del PPC de Girona, Enric Millo.

Toni Sánchez, de 60 anys i actualment jubilat, ha estat Policia Local de Sant Feliu de Guíxols durant 35 anys, fins al mes de gener d’enguany. D’ell, Millo ha destacat que “coneix molt la realitat del seu municipi, té moltes ganes de treballar per solucionar els problemes reals dels seus veïns i veïnes i, per tot plegat, estem segurs que a partir del 26 de maig el Partit Popular estarà representat al consistori de Sant Feliu”.

Amb tot, Enric Millo ha posat de manifest que “amb aquest nomenament encetem una nova etapa a Sant Feliu, ja que Sánchez no havia estat anteriorment cap de llista en unes eleccions, però puc assegurar que és el millors candidat per aquesta localitat, ja que representa a la perfecció el projecte sòlid i en positiu del Partit Popular”.

El PPC també ha nomenat al candidat de Castelló d'Empúries, serà Christian Avaro. Aquests dos nomenaments han estat ratificats en la reunió del Comitè Electoral provincial del PPC de Girona que s’ha celebrat avui divendres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política