Marc Lamuà repeteix com a cap de llista del PSC Gironí a les eleccions estatals

Marc Lamuà repeteix com a cap de llista del PSC Gironí a les eleccions estatals
Palamós

Data: 01/03/2019

Marc Lamuà tornarà a ser el cap de llista del PSC per la circumscripció de Girona a les eleccions estatals del proper 28 d'abril. El primer secretari dels socialistes serà proclamat oficialment demà al Consell Nacional del partit.

El palamosí repeteix com a cap de llista en unes eleccions estatals després de retenir la representació socialista per Girona la passada legislatura. El 2015 va substituir Álex Sáez en ple procés sobiranista i amb una crisi oberta en el si del partit després de la davallada a les eleccions municipals. Fent tàndem amb el també baixempordanès, Maurici Jiménez, ha aconseguit estabilitat dins el partit com a Primer Secretari regional.

Lamuà va fer aquesta setmana la seva darrera intervenció al Congrés de Diputats responent al Diputat de C's Juan Carlos Girauta. Federalista, ha criticat tant l'independentisme com la dreta pel seu posicionament unilateral i frontista respecte Catalunya. Valedor de Pedro Sánchez, vol contribuir a mantenir-lo a la Moncloa per continuar les reformes socials que els socialistes han promès en unes eleccions per les quals a nivell estatal les enquestes li són favorables.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política