La Comissió d'Urbanisme de Girona insta Pals a seguir treballant el POUM

Pals

Data: 27/12/2017

La Comissió Territorial d'Urbanisme de Girona insta a l'ajuntament de Pals a seguir treballant en el nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal

Aquest document va començar a caminar l'any 2013 i va ser aprovat inicialment en el ple de gener de 2015. Ha estat aquest mes de desembre quan la Comissió d'Urbanisme ha emès un informe amb suggeriments, observacions i recomanacions que s'hauran d'incorporar al projecte de POUM. 

La proposta entregada pel consistori recollia la resolució de totes les al·legacions ciutadanes presentades durant el període d’exposició pública del POUM, així com les indicacions marcades pels organismes participants en la definició d’aquest Pla. No obstant, aquest informe previ obligarà a introduir-hi alguns canvis substancials, com la rebaixa del nombre d'habitatges o la desclassificació d'alguns sectors. 

La regidora d'Urbanisme de Pals, Maite Servià, afirma que des de l'ajuntment estan satisfets amb la feina efectuada fins a dia d'avui però que caldrà seguir treballant per tal d'adaptar el pla a les noves directrius. Admet que un cop modificat, el document haurà de ser exposat públicament de nou i que per tant, el procés serà llarg. 

L'alcade Sergi Brull, per la seva banda, ha establert la revisió el POUM com un dels principals reptes del govern. I s'ha mostrat confiat en que l'ajuntament, de la mà de la Generalitat, serà capaç d'aconseguir un document que permeti un desenvolupament sostenible de Pals acord a les peculiaritats i realitat del municipi. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política