Ja està operativa la nova oficina d'habitatge de Sant Feliu

La nova oficina d'habitatge, situada al carrer de la Rutlla de Sant Feliu de Guíxols, ja es troba operativa. Es tracta d'un espai que pretén donar suport i canalitzar els tràmit referents a diferents àmbits de l'habitatge. 

La nova oficina d'habitatge de Sant Feliu de Guíxols ja està a disposició dels ciutadans des d'aquest dimecres 24 d'agost. Aquest es tracta d'un espai on s'ofereixen uns serveis que formen part de la gestió d'habitatges destinats a Polítiques socials, Ajuts per al pagament de lloguer, ajuts per a la rehabilitació, servei de mediació en matèria d'habitatge i Cèdules d'habitabilitat. Ens ho explica el regidor d'urbanisme i habitatge de Sant Feliu, Josep Saballs

L'objectiu d'aquesta oficina és ser un punt de gestió i suport per al ciutadà per canalitzar tots els ajuts que arriben des de diferents administracions fins i tot aquells que estan segmentats per edat pel que fa als joves o aquells que tenen risc de vulnerabilitat. Busquen posar fàcil la tramitació dels ajuts, la documentació que necessiten i canalitzar el tràmit.

L'atenció al client per evitar aglomeracions és amb cita prèvia, de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00h. Per demanar cita, es pot fer a través de la web online de ciutadania guíxols, enviar un correu electrònic directament a l'oficina d'habitatge o bé, a través d'escanejar un codi QR que pot trobar-se a la porta principal de l'espai.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política