Sant Feliu de Guíxols aprova un pressupost que preveu destinar 12,5 milions a inversions

INTERVENEN: Carles Motas, alcalde // Josep Melcior Muñoz, regidor d'hissenda // Josep Saballs, regidor d'urbanisme

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va aprovar aquest dijous al vespre el Pressupost per l'exercici 2022. Ho va fer amb el vot a favor únicament dels grups del govern. Les xifres són les més elevades que ha tingut mai un pressupost a la ciutat ganxona. Aquest centra els esforços en fomentar la cohesió social, l'educació i la seguretat. 

El pressupost municipal recentment aprovat ue està xifrat en 33 milions d'euros i que preveu destinar-ne 12,5 milions a inversions. Aquesta xifra, mai vista a la ciutat, podria augmentar si reben ajudes com les europees del Next Generation, que ja estan en fase de concreció en alguns casos i que han de permetre avançar en els projectes  que marquen els objectius estratègics de l’Agenda Urbana 2030.

Els projectes destacats en matèria d'urbanisme seràn l'Aparcament de Ponent, la urbanització de la plaça del Monestir, el transllat del Centre Ocupacional Tramuntana o la reparació de l'Espigó de Garbí, entre d'altres. L'execució de totes les obres es diferenciarà en dos semprestres al llarg de l'any. 

Per altra banda també en destaquen el canvi del contracte per a la gestió de residus, l'adequació del Museu d'Història, l'adquisició de nova maquinària a la zona blava, o el canvi de gespa i de parquet al camp de futbol Mascanada i al pavelló Carles Nadal. 

Pel que fa als ingressos, es manté la contenció en les taxes i impostos municipals, especialment en aquells que afecten l’economia de la ciutadania.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política