L'EMD aprova els pressupostos condicionats per la Covid19

L'EMD aprova els pressupostos condicionats per la Covid19
Torroella de Montgrí

Data: 07/12/2020

L'Entitat Municipal Descentralitzada de l'Estartit confia que els comptes del 2021 creixeran a mesura que millori la situació epidemio0lògica, però de moment ha plantejat uns pressupostos restrictius i conscients que els ingressos de moment estaran afectats per la Covid-19.

L'ens autònom va aprovar fa unes setmanes uns números que pugen a 1.255.000 euros, quasi 100.000 euros menys que els d'aquest any.

Com en la majoria de les administracions, els números d'aquest 2021 a l'EMD estan subjectes a molts però. És difícil saber com evolucionarà l'epidèmia i per tant si es podran fer activitats.

Pel que fa a les inversions que es veuran en els propers anys viuran del paquet de 3.400.000 euros que l'Estat ha subvencionat a Torroella de Montgrí com a destinació de turisme sostenible. Segons l'EMD bona part d'aquests diners permetran canvia la cara al poble.

A més de la possible millora epidemiològica que permetria més activitat econòmica des de l'EMD també confien que les negociacions amb l'Ajuntament de Torroella per millorar les condicions fiscals de la institució vagin a bon port. Unes negociacions llargues i lentes que el President Francesc Ferrer demana fer amb calma.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política