El Partit Popular opta per Cristóbal Posadas com alcaldable de Palamós

Palamós

Data: 16/03/2023

Després que el desembre passat Ciutadans presentés oficialment com alcaldable a Cristóbal Posadas, aquest ha optat per canviar de formació política i passar a ser candidat a l'alcaldia del municipi pel Partit Popular. Això sí, durant la presentació que el PP ha fet a Posadas, aquest ha  deixat clar que manté les mateixes idees i valors que vol defensar.

De cara a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, el Partit Popular ha presentat a la Biblioteca Lluís Barceló i Bou, a Cristóbal Posadas com a candidat d'aquesta formació política a l'alcaldia de Palamós.

L'acte ha comptat amb la presència del regidor del PP calongí, Alberto Mas, el president dels populars a Girona, Jaume Veray i l'esmentat candidat, Cristóbal Posadas.

De fet, és la segona vegada que Posadas viu el mateix episodi, ja que el desembre passat va ser presentat com a cap de llista de Ciutadans, que és el partit que representava a l'Ajuntament de Palamós fins fa poc temps.

El candidat, però, mantenint les mateixes idees que vol defensar, va desdir-se d'aquesta opció, passar a regidor no adscrit, i optar a la reelecció en les files del PP. Ara, en els primers llocs de la candidatura, l'anterior cap de llista del PP a Palamós, Joan Solés, i l'empresària d'hostaleria Lucía Barcelona seran els acompanyants de Posadas.

Posadas ha explicat alguns reptes que afronta Palamós els anys vinents, com per exemple la dinamització de la Biblioteca Municipal, la creació d'una regidoria de benestar animal, la penalització dels actes incívics i el foment d'habitatge social i per a joves, entre d'altres.

També ha deixat entre veure, que de cara a futurs pactes electorals, els populars estan oberts a escoltar totes les formacions, excepte la CUP.

Segons els membres del Partit Popular, l'elecció de Cristóbal Posadas com a cap de llista, és deu a voler recuperar la representació d'idees que defensa el partit en municipis com Palamós, així com influir en les polítiques locals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política