Robert Huertas no declara davant la Guàrdia Civil de L'Estartit

INTERVÉ: Robert Huertas, portaveu de la CUP Torroella de Montgrí

Era prop d'un quart d'onze del matí d'aquest dilluns quan Robert Huertas, acompanyat de l'advocat Benet Salellas, entrava a la caserna de la Guàrdia Civil de L'Estartit per declarar arran d'una denúncia per un presumpte delicte d'amenaces durant l'acte independentista de boicot a la visita de representants de Ciutadans al municipi el 26 de gener. Huertas, portaveu de la CUP al consistori de Torroella de Montgrí, s'ha negat a declarar al·legant que, precisament, no tenia res a dir perquè no havia proferit cap amenaça. 

Després de la visita a la Guàrdia Civil han transcendit més detalls sobre la denúncia. Huertas no n'ha volgut llegir l'acta, però Salellas ha explicat que es tractava d'una doble denúncia. Per una banda, del coordinador de C's a Torroella, Pere Cuadros, feta a la Guàrdia Civil; per l'altra d'Héctor Amelló i José Arroyo, representants de la formació taronja a Figueres i Roses, als Mossos d'Esquadra de La Bisbal d'Empordà. Huertas, que defensa que va tenir una posició pacífica i de mediador durant la mobilització del 26 de gener, manté que aquest és un comportament típic en l'estratègia de la por per la que opten des de Ciutadans. 

Robert Huertas ha comptat amb l'escalf d'unes cent cinquanta persones que no han parat de cridar consignes de suport mentre era dins de la caserna. Entre ells, familiars, amics, companys de partit i una important representació de l'Ajuntament torroellenc. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política