Expectatives positives entre els candidats i candidates de Palamós

Palamós

Data: 28/05/2023

Els candidats i candidates a les eleccions municipals a Palamós han estat molt matiners i s'han desplaçat als diferents col·legis electorals per copsar l'ambient i arreplegar algun vot indecís. Entre les sensacions que hem pogut captar, hi havia nervis però sobretot molta il·lusió per la feina feta durant aquests dies frenètics de campanya electoral i durant aquests quatre anys. També s'han mostrat prudents a l'hora de predir els resultats. En tot cas tots volen mantenir o augmentar el nombre de regidors.

La candidata del PSC, Raquel Gallego i el candidat de la CUP, Alexan Weltzhan estat els primers a votar i ho han fet a la sala polivalent Es Pla. Raquel Gallego es mostrava optimista i augurava resultats més positius en aquestes eleccions.

Bones vibracions també des de la CUP que esperen mantenir el regidor que han obtingut als dos mandats en què s'han presentat.

Des d'ERC són més prudents i tot i que esperen rebre un gran suport, no tenen clar que puguin mantenir la majoria.

El fins ara alcalde del municipi Lluís Puig ha dipositat el seu vot acompanyat de la seva filla a l'Ajuntament. Qui també s'ha desplaçat al consistori per exercici el seu dret a vot ha estat l'exalcaldessa i candidata a les eleccions per Som-hi per Palamós i Sant Joan, Teresa Ferrés. Després de quatre anys fora de la política, Ferrés es mostra optimista i engrescada per guanyar les eleccions.

A la Sala polivalent "Nau dels 50 metres" ha votat Cristóbal Posadas que enguany es presenta pel Partit Popular. Tot i que el PP no té actualment representació a l'Ajuntament, Posadas espera optar a governar.

Finalment a l'Escola la Vila, el candidat per Junts per Catalunya Raimon Trujillo ha exercit el dret a vot en un moment de molt d'ambient i participació. Raimon Trujillo s'ha mostrat molt il·lusionat i aspira a augmentar els resultats.

Pel que fa a la candidata de Vox Cristina Ruz, tot i no votar a Palamós ha seguit la jornada i ha acompanyat els apoderats del partit.
Durant la jornada els candidats i candidates han visitat els diferents centres electorals del municipi a l'espera de saber els resultats finals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política