L’ANC, Òmnium i l’AMI presenten els actes per la mobilització del 11S a Sant Feliu de Guíx

INTERVÉ: Maria Jesús Xifró Castelló // Coordinadora de l’ANC de Sant Feliu de Guíxols

Ja se sap que el proper 11 de setembre no es podran fer les mobilitzacions com fins ara per evitar la propagació de la pandèmia. Aquest any no hi haurà una gran manifestació a Barcelona sinó que seran actes descentralitzats en més de 60 espais diferents. Un dels municipis escollits per les concentracions del Baix Empordà és Sant Feliu de Guíxols, així com la Bisbal i Palamós.

L'Assemblea Nacional Catalana, acompanyada d'Òmnium i l'Associació de Municipis per la Independència, ja ha pensat en adaptar les accions reivindicatives de la diada a la nova normalitat. Aquest dijous van presentar la proposta per la mobilització de l'11S al Casino dels nois de Sant Feliu de Guíxols. Voluntaris d'aquestes entitats han preparat una acció que consisteix en elaborar una teranyina humana que a Sant Feliu tindrà dos punts centrals: l'edifici de la Seguretat Social i l'edifici dels Jutjats de la ciutat. Ambdós símbols de l'administració de l'Estat i de la repressió de la justícia espanyola envers el dret a l'autodeterminació del país. Està previst que la teranyina compti amb un total de 1.666 metres i un màxim de 1.106 participants. Evidentment, entre persona i persona es mantindrà la distància recomanada d'un metre i mig i serà obligatori l'ús de mascareta.

És a dir que el projecte contempla totes les mesures de seguretat i distanciament social establertes per la Generalitat per la prevenció de la Covid-19, i ja ha estat aprovat per l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política