Veïns de Palamós aguanten la pancarta de suport als presos

INTERVÉ: Miquel Corella, veí de Palamós

Davant la prohibició de la Junta Electoral de que els ajuntaments tinguin penjades pancartes de suport als presos i exiliats polítics, l'independentisme palamosí, unit amb la Taula d'Unitat d'Acció per la República, ha decidit que serà la gent qui aguanti la pancarta davant la façana de la casa de la vila.

Des d'aquest dijous un grup de veïns subjecten la pancarta que fins ara estava l balcó de l'Ajuntament. Ho fan dues vegades al dia, de dotze a una del migdia i de set a vuit del vespre. Ho fan com una crítica a la democràcia espanyola però també a l'obediència que estan mostrant les institucions catalanes.

La Taula d'Unitat fa una crida a la societat civil palamosina perquè la gent s'apunti a torns per aguantar la pancarta o, com a mínim, s'hi afegeixin espontàniament.  Asseguren que, un cop allà, es passa una hora tranquila però que sempre hi ha certa por de que apareguin individus contraris a la iniciativa.

L'acció es durà a terme cada dia laborable fins el divendres 8 de novembre, darrer dia de campanya de les eleccions generals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política