Montse Bassa candidata d'Esquerra per Girona a les eleccions al Congrés del 28 d'abril

Montse Bassa candidata d'Esquerra per Girona a les eleccions al Congrés del 28 d'abril
FOTO: Esquerra Republicana de Catalunya

Montse Bassa, germana de la consellera empresonada Dolors Bassa, serà la candidata gironina d’Esquerra Republicana a les eleccions al Congrés dels Diputats que se celebraran el proper diumenge 28 d’abril. Bassa ha estat escollida durant el Congrés Regional que els republicans han celebrat aquest dissabte 9 de març a Sarrià. Bassa estarà acompanyada a la candidatura al Congrés per l'exalcalde de Torroella de Montgrí, Joan Margall.

Bassa s’ha mostrat orgullosa de liderar la candidatura gironina d’Esquerra i després d’agrair el suport rebut ha manifestat que anirà a Madrid a “a lluitar contra la repressió que estem patint, a defensar els interessos dels municipis gironins i a treballar per l’objectiu que tots tenim a l’horitzó. La independència de Catalunya”.

Bassa ha explicat que s’ha decidit a donar aquest pas “per les mostres de suport que he rebut de totes les persones amb les qual ho he consultat i, com no podia ser d’una altra manera, per la força que m’ha traslladat la Dolors. Només dir-li la proposta em va dir que endavant i va ser l’impuls definitiu per no dubtar ni un moment”.

Joan Margall que actualment ja era diputat al Congrés acompanyarà a Montse Bassa. Margall s’ha mostrat també amb moltes ganes de tornar a Madrid per treballar pels gironins i gironines i perquè “encara hem d’estar a Madrid perquè és allà on, encara, se segueixen decidint moltes coses que afecten a Catalunya”.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política