Demòcrates de Catalunya i Junts per Catalunya de Palamós uneixen forces

Palamós

Data: 24/02/2023

Els partits Demòcrates de Catalunya i Junts per Catalunya de Palamós, han unit forces per fer front a les pròximes eleccions i així ajudar-se per aconseguir l'objectiu de millorar el municipi i que els seus habitants se'n sentin orgullosos.

Les executives locals de Demòcrates de Catalunya i Junts per Catalunya ofereixen una Roda de Premsa Conjunta a la Biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós.

El motiu de la roda ha estat donar a conèixer l'acord entre dos partits, que històricament tenen punts de confluència. La coordinadora local Pilar Arxé, ha explicat que Junts va néixer com a una plataforma de país que convidava a participar a totes aquelles persones que volien treballar per tenir un país millor i independent.

 Per tant, s'ha mostrat orgullosa  que el partit a Palamós i Sant Joan tingui una aposta ferma pel municipi i dugui aquestes idees a les localitats, de la mà de Demòcrates de Catalunya, que ajudarà i reforçarà l'objectiu.

Pilar també ha explicat que la meta del partit és sumar per Palamós i reforçar l'espai municipal per millorar el poble i que els seus habitants se'n sentin orgullosos.

Per altra banda, el portaveu local de Demòcrates Toni Castillo, ha explicat que amb aquestes eleccions locals han valorat la possibilitat de sumar esforços i anar plegats per poder aportar així també, les seves propostes per a construir un millor Palamós.

Raimon Trujillo, cap de llista de Junts, esmenta que van començar a treballar braç a braç amb l'equip local i de la comarca per aconseguir fer un programa electoral dens i preparat per guanyar les eleccions, liderar el municipi i millorar els últims 4 anys en què no s'ha desenvolupat tot el potencial que pot oferir aquesta zona. 

A més, també ha volgut fer referència a la manca de feina de cara a treballar els fons Next Generation, que consisteix a impulsar la transició ecològica i la transformació digital.

Així, la roda per fer visible l'acord d'anar plegats a les següents eleccions municipals i assolir un municipi punter en retenció de talent, net, segur, amb aparcament i oportunitats per viure i per treballar-hi, ha comptat amb la participació del coordinador comarcal David Llensa, el portaveu local de Demòcrates Toni Castillo, la coordinadora local Pilar Arxé, la coordinadora comarcal Vanessa Peiró i la coordinadora de vegueria de Junts Mari Àngels Planas.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política