Calonge i Sant Antoni invertirà 100 mil euros als pressupostos participatius de 2021

Intervé: Salvador Miquel, regidor de Participació Ciutadana

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni invertirà 100 mil euros als pressupostos participatius del 2021. Després de l'èxit de la campanya en el curs actual on s'han incrementat els sufragis en un 10% respecte a l'any anterior, el consistori ha decidit augmentar la despesa d'aquest partida. 

D'aquesta manera el pressupost passarà dels 75 mil euros del 2020 als 100 mil del 2021, un augment del 33% que permetrà als ciutadans de la vila decidir on s'invertirà al seu municipi. Durant aquest 2020 la totalitat dels 75 mil euros s'han destinat a l'asfaltatge de carrers després de rebre 564 vots vàlids. Tot i la davallada que podria provocar en la participació la por generada per la COVID-19, des de la regidoria de Participació esperen poder mantenir el nombre de vots i propostes per via telemàtica. 

El procés comença aquest 15 de juny i fins el 16 d'agost perquè la ciutadania presenti les seves propostes. Durant el període de recollida de propostes la regidoria de Participació Ciutadana també promourà una campanya per fer arribar la informació a la ciutadania a través d'una "newsletter" que arribarà a totes les persones que han participat en edicions anteriors. 

De la mateixa manera, també s'instal·laran carpes informatives el 30 de juliol i el 6 d'agost a Calonge i el 29 de juliol i el 5 d'agost a Sant Antoni al mercat setmanal per tal de fer-ne difusió. 

Un cop tancat el termini de presentació de propostes s'obrirà el període de validació fins el 30 de setembre, on les propostes seran validades per part dels serveis tècnics municipals. Quan es tanqui aquesta fase s'obrirà el termini de votacions entre el 23 de novembre i el 31 de desembre. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política