Albert Costa és el nou gerent del Consell Comarcal del Baix Empordà

Albert Costa és el nou gerent del Consell Comarcal del Baix Empordà
Baix Empordà

Data: 10/10/2019

Per primera vegada, el Consell Comarcal del Baix Empordà ha convocat la provisió de la plaça de gerent pel procediment de lliure designació. El candidat, Albert Costa,  que ha estat proposat d’acord amb els principis de qualificació, mèrits professionals i tècnics i experiència en llocs de responsabilitat en la gestió, mitjançant procediments que garanteixen la publicitat i concurrència, era un treballador que fins ara havia realitzat tasques de coordinació de Promoció Econòmica i Turisme.

El Ple del Consell Comarcal del Baix Empordà acorda el nomenament per majoria absoluta amb trenta-un vots favorables de l'equip de govern, format per ERC-AM, UPMcat, TE, els vots favorables de Junts, PSC-CP, ECG i Ciutadans i dues abstencions de CUP-Amunt.

Joan Loureiro, president del Consell Comarcal de Baix Empordà, afirma que “la promoció interna d’un treballador és un valor per al personal del mateix Consell. El gerent es coneix la casa i això facilitarà la feina. Alhora, li demano que m’ajudi a aconseguir que el Consell Comarcal estigui al costat dels tots els municipis de la comarca, i especialment dels més petits, que no disposen dels recursos per poder desenvolupar els serveis que espera i necessita la ciutadania.”

Segons Albert Costa: “Em sento afortunat de poder gaudir del repte de la gerència d’aquest Consell. Agraeixo molt, de tot cor, l’oportunitat. El prenc amb respecte i moltes ganes. Soc molt conscient de les dificultats que hi ha en diferents aspectes de la gestió de les persones treballadores i de la viabilitat dels serveis. Si m’hi poso és per ajudar a canviar les coses.”

Albert Costa substitueix en el càrrec Francesc Brull, després de vuit anys al capdavant d'aquesta entitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política