El PSC de Palafrugell lamenta la manca d’iniciativa i de planificació del govern

El PSC de Palafrugell lamenta la manca d’iniciativa i de planificació del govern
Palafrugell

Data: 08/05/2020

El portaveu socialista (PSC) a l'Ajuntament de Palafrugell, Juli Fernández, creu que el govern local no està afrontant amb dedicació i planificació la nova fase de tornada a l’activitat per COVID-19 i que estan totalment superats.

En un comunicat de premsa el grup socialista a l'oposició critica l’estat d’abandonament de les places i espais públics a l’aire lliure així com les voreres amb herbes o els camins de ronda. Critiquen que el govern no tingui un projecte per ampliar de forma provisional i temporal les voreres per facilitar els pas dels vianants i poder mantenir les distancies o pugui habilitar temporalment la carretera vella de Calella per a vianants de forma preferent. També destaca que no hi hagi propostes per ampliar i millorar les zones d’aparcaments perifèrics ja que quan es pugui tornar a la normalitat, caldrà prioritzar els desplaçaments a peu per dintre de les zones urbanes.

El PSC demana que es faci una actuació contundent de desinfecció del espais públics. També diuen que s'ha de planificar amb el sector turístic i comercial les possibilitats d’ampliació de terrasses i ocupació pública per compensar les pèrdues d’aforaments de forma temporal i decidir l'ús i el control d'accessos de les platges per aquest estiu.

El principal grup a l'oposició a l'Ajuntament de Palafrugell desconeix si el govern està fent gestions per garantir i ajudar a les empreses i entitats que organitzen els casals d’estiu.

Per Juli Fernández és urgent la convocatòria d’un ple extraordinari per l’aprovació del pla de suport econòmic i social, ja que si tenim en compte els
terminis, les primeres ajudes no arribarien fins el més d’agost i les empreses i famílies ho necessiten urgentment.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política