L'EMD reclama un augment de la freqüència de la recollida de residus

L'Entitat Municipal Descentralitzada de l'Estartit assegura que rep queixes diàriament de veïns i veïnes per l'acumulació de deixalles en les àrees de contenidors. Des de l'EMD diuen que és principalment per una manca de freqüència en el servei de recollida, competència de l'Ajuntament. Per això demanen una solució, especialment ara que arrencarà la temporada d'estiu amb més afluència de gent.

L'Entitat Municipal Descentralitzada de l'Estartit assegura que rep, diàriament, nombroses queixes per part de veïns i veïnes de la població que manifesten el seu malestar per l'acumulació de residus municipals en les àrees de contenidors i per la insuficiència, diuen, en el servei de recollida de cartó. Un servei que manifesten és competència de l'Ajuntament, per això demanen trobar solucions.

El contracte signat entre l'Ajuntament de Torroella i l'empresa que gestiona el servei preveu un calendari de recollida amb tres períodes; temporada baixa, temporada mitjana i temporada alta. Des de l'EMD, però reclamen un augment de la freqüència de recollida per a resoldre la situació de desbordament dels contenidors.

Expliquen que ja des d'aquest mes de juny el nivell d'ocupació és elevat i, per tant, està augmentant la generació de residus. Per això, demanen mesures urgents i la modificació del calendari anual de recollida per tal de considerar temporada alta el període comprès entre el dia 1 de juny i el dia 30 de setembre de cada any.

Des de l'Entitat asseguren que no volen obrir cap conflicte amb l'Ajuntament, sinó buscar la seva col·laboració per desencallar el problema i donar una bona imatge com a destí turístic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política