L'oposició de Calonge i Sant Antoni tomba el pla de xoc del Govern contra la Covid-19

L'oposició de Calonge i Sant Antoni tomba el pla de xoc del Govern contra la Covid-19
Calonge i Sant Antoni

Data: 29/05/2020

JxC, PSC, PP i Republicans el consideren irresponsable, improvisat i poc dotat

Front comú de l'oposició de Calonge i Sant Antoni contra el pla de xoc contra la crisi econòmica del coronavirus elaborat pel govern d'ERC i AvancemJxC, PSC, PP i Republicans van tombar-lo per "improvisat", "irresponsable" i "poc dotat econòmicament".

El Govern municipal va presentar un pla de xoc de poc menys d'un milió d'euros amb diverses mesures per fer front a les conseqüències econòmiques de la pandèmia que no van convèncer gens ni mica a l'oposició. El pla es va votar en diversos punts de l'ordre del dia del ple ordinari celebrat aquest dijous.

L'oposició va criticar que hi ha una partida "insuficient" de 60.000 euros per polítiques d'ocupació. Un import que van considerar "poc realista" i allunyat de la realitat econòmica.  L'oposició va recordar que la xifra d'atur d'aquest passat abril va serla més alta en 4 anys.

Rebutjat el conveni amb el Consell Comarcal


El segon punt que l'oposició va tombar va ser l'adenda de 60.000 euros del conveni de Serveis Socials amb el Consell Comarcal. Un punt que ja va rebutjar a l'anterior ple extraordinari de fa una setmana. Els quatre grups consideren que s'haurien d'afegir com a mínim 250.000 euros per fer front a la crisi econòmica i social.

Un tercer element rebutjat va ser la partida de 20.000 euros per habitatge que els 9 regidors i regidores de l'oposició també consideren insuficient.

Unanimitat pel que fa a les terrasses


En canvi tots els grups si van validar el pla per ampliar les terrasses i la bonficació de taxes.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

CARLOS CAMPMAJÓfa 35 dies


Més articles de Política