Compromís per la Bisbal - JxCat proposa construir una zona d'habitatges sènior

Intervé: Xevi Font, candidat de Compromís per la Bisbal - Junts per Catalunya

La coalició Compromís per la Bisbal - Junts per Catalunya vol "fer Bisbal" sobre la base d'una ciutat neta i endreçada. El grup liderat per Xevi Font va presentar aquest dilluns un programa de present i futur que dibuixa les línies mestres d'una ciutat amb espais lúdics per joves, zones de passeig pels vianants, equipaments esportius adequats per practicar-hi esport, facilitats burocràtiques pels comerciants, una gestora d'entitats o una àmplia oferta cultural i patrimonial pels turistes que visitin la capital de comarca.  

Des de Compromís per la Bisbal - Junts per Catalunya són conscients que els nous equipaments que planegen requereixen d'una forta inversió, però consideren que una reorganització dels espais de treball i el personal de l'ajuntament poden donar una ajuda econòmica potent a les arques municipals. 

El projecte estrella de la seva candidatura és construir una zona d'habitatges sènior als terrenys cedits per Carme Roig per millorar la qualitat de vida de la gent gran. 

El programa electoral del grup bisbalenc s'enfoca en la necessitat de fer una ciutat digna de ser la capital de comarca i i reclama serveis que la vesteixin com a tal com l'estació d'autobusos, el realçament del seu patrimoni artesanal, cultural i gastronòmic o una solució definitiva per la problemàtica de la biblioteca comarcal. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política