Santa Cristina aprova inicialment el projecte de la nova biblioteca municipal

El ple de Santa Cristina d'Aro ha aprovat inicialment el projecte bàsic de la futura biblioteca municipal Baldiri Reixac

Un pas endavant que permetrà començar a treballar en projecte executiu per tenir-lo enllestit abans de finals d'any per establir els costos reals del projecte i començar a buscar finançament per executar-lo. 

El projecte que es va posar sobre la taula presentava petites variacions respecte el que va votar la ciutadania en procés participatiu. 

Des del PDeCAT van votar en contra de l'aprovació inicial de la biblioteca entenent que s'han malgastat massa recursos en dibuixar projectes per aquest equipament. 

Des d'Emprenedors per Santa Cristina van votar-hi a favor tot i no considerar-lo un projecte prioritari. 

Junts per Santa Cristina i el Partit Popular també van donar-hi llum verda, aquests darrers apuntant que esperen que aquest sigui el projecte definitiu per aquest anhelat equipament. 

Des de l'equip de govern van recordar que en aquesta legislatura només s'ha encarregat un projecte i que s'ha escollit de forma participativa. Van recalcar a més la necessitat urgent de fer una biblioteca que compleixi amb les mínimes condicions exigides donat que Santa Cristina compta amb 5.000 veïns que en són potencials usuaris i que a l'estiu s'augmenta la població fins a les 20.000 persones arran de les segones residències. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política