El president Quim Torra visita el municipi de Begur

Begur

Data: 04/08/2018

INTERVÉ: Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya.

El president Quim Torra ha assistit aquesta setmana al municipi de Begur per fer la ruta literària de Vinyoli, un poeta que estiuejava al municipi amb la seva família i amics i que aquestes estades a Begur van marcar profundament la seva poesia, ja que és el lloc des d'on va escriure i corregir bona part de l’obra editada posteriorment. 

A més, el poeta abans de passar els estius a Begur, ho havia fet a Santa Coloma de Farners, fet que uneix els dos pobles i que toca molt d'aprop al president, que hi té família.
 
Quim Torra arribava molt puntual a les sis de la tarda a l’Ajuntament on va tenir l’oportunitat de deixar un escrit i firmar el llibre de l’Ajuntament rodejat dels regidors del poble baix empordanès.

Tot seguit va dirigir unes boniques paraules cap al poble, i a continuació l’alcalde Joan Loureiro va agrair la seva visita i va recordar a Carles Puigdemont i als presos polítics. 

Un cop acabat l’acte, l'alcalde i els regidors van ensenyar l’Ajuntament al president i, un cop finalitzada la visita, van dur a terme la ruta literària pels carrers del municipi.  

La visita al Baix Empordà del president acabava la mateixa nit a Calella de Palafrugell, gaudint de l'espectacle que va oferir Joan Dausà al Festival Cap Roig i amb la rebuda del públic a base de crits de "llibertat presos polítics" .

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política