Demanen un ple extraordinari per desenvolupar eines contra la crisi econòmica del Covid-19

Demanen un ple extraordinari per desenvolupar eines contra la crisi econòmica del Covid-19
Calonge i Sant Antoni

Data: 27/04/2020

Els grups municipals de Junts per Calonge i Sant Antoni (4 regidors), PSC (3 regidors), Republicans de Calonge i Sant Antoni (1 regidor) i PP (1 regidor) demanen la celebració d'un Ple Extraordinari per tal de desenvolupar les eines necessàries per fer front a la crisi econòmica provocada per la pandèmia del Covid19. La proposta dels 4 grups a l'oposició a l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni vol destinar gairebé 1 milió d'euros del pressupost municipal a impulsar polítiques de promoció econòmica, ocupació i ajuts socials per fer front a la major crisi econòmica que hem viscut recentment.

En un comunicat els grups municipals expliquen que "la inoperància del govern i la manca d'un pla d'actuació concret i efectiu, així com la manca de gestió econòmica per poder-lo desenvolupar, els ha portat a prendre la iniciativa de sol·licitar un ple extraordinari per impulsar una reacció clara i contundent davant de la crisi econòmica que provoca el Covid19".

Els 9 regidors dels grups de Junts per Calonge i Sant Antoni, PSC, Republicans i PP han presentat avui formalment la petició d'un ple extraordinari.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política