Aparicio repeteix a La Bisbal amb el PSC motivat per "la mala gestió del govern actual"

INTERVÉ: Òscar Aparicio, PSC - Independents La Bisbal d'Empordà

Òscar Aparicio torna a liderar per tercera vegada la llista del PSC - Independents a la Bisbal d'Empordà. Ho fa després de passar la darrera legislatura a l'oposició, però també de treballar per Sílvia Paneque com a coordinador de la macroàrea de Drets Socials de l'Ajuntament de Girona i de fer de cap de gabinet d'Albert Bramon, subdelegat del Govern de l'Estat a Girona. 

Per aquesta experiència guanyada, però també per ganes de continuar la feina de l'etapa 2011-2015 quan va ser alcalde i per agrair el recolzament rebut pels companys socialistes gironins es veu amb ganes de repetir. El principal motiu, però, és la que considera mala gestió econòmica per part del govern actual. De fet, assegura que la gestió és el motiu pel que històricament ha tret bons resultats a La Bisbal malgrat ser un feu independentista. 

Una de les grans novetats de la candidatura d'enguany seran les sigles. El socialisme bisbalenc no s'amaga de ser qui és i canvia l'ordre al seu nom. Passarà d'Independents-PSC a PSC-Independents

Aparicio va ser presentat com a candidat en un acte al teatre Mundial que va comptar amb amics i companys de partit com la candidata a l'alcaldia gironina, Sílvia Paneque, i els números u al Congrés i el Senat, Marc Lamuà i Ferran Camas. No es va presentar encara la llista, que s'està acabant de confeccionar. Avisa que serà heterogènia i sorpresiva. El primer nom que va avançar va ser el de Txema Liste, metge del CAP de la ciutat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política