JxC vol reforçar la capitalitat de Palafrugell amb serveis i equipaments de qualitat

Palafrugell

Data: 22/05/2019

Intervé: Josep Salvatella, alcaldable de JxC

Junts per Catalunya vol reforçar la capitalitat de Palafrugell a través dels serveis de qualitat i l'atenció a les persones. L'Alcaldable Josep Salvatella va presentar al Museu del Suro els punts programàtics d'un programa que té per lema Palafrugell Fem-la Capital.

Els diferents membres de la candidatura van pujar a llegir les principals propostes dels 10 eixos que Junts per Catalunya vol portar a l'Ajuntament. La idea troncal és fer de la vila un centre de serveis, que atragui inversió, empreses i turisme.

Reforçar el CAP i construir  un nou Institut

A nivell d'equipaments la candidatura de Salvatella vol reforçar el geriàtric amb més personal i també que hi hagi més serveis al CAP, per exemple que noj calgui anar a fer-se les radiografies a Palamós. En matèria educativa aposten per pressionar el Departament d'Ensenyament perquè construeixi un tercer institut a la vila.

Entre les 10 propostes principals de la candidatura es va voler posar especial èmfasis en la neteja. Un aspecte que ha estat molt polèmic aquest mandat. Salvatella es proposa revisar el contracte de neteja i establir mecanismes àgils i flexibles per atendre urgències.

Empoderament ciutadà

El candidat juntaire vol fer una acció política molt vinculada a la ciutadania i que aquesta participi activament de la cosa pública. Proposa crear un mecanisme, podria ser via app, perquè la ciutadania pugui denunciar mancances a la vila i l'Ajuntanment les solucioni ràpidament.

En matèria de seguretat, Junts per Catalunya vol abordar la problemàtica de les okupacions i augmentar la presència de policia al carrer i en matèria de mobilitat apostar per més carrils bici, transport públic entre els nuclis del municipi i crear un pla local de mobilitat.

Pel que fa a edificis històrics proposen rehabilitar i donar una nova vida a equipaments com el vell hospital l'edifici del Mercantil o l'antic escorxador.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política