El tram del Baix Empordà per la manifestació de l'11 de setembre ja està ple

El tram del Baix Empordà de la Diada de l'Onze de Setembre és un dels 7 trams catalans que ja s'ha omplert d'un total de 26. 

Una cinquantena d'autobusos sortiran de la comarca aquest dimecres per participar de la mobilització independentista de l'11 de setembre i des de l'ANC recorden la importància de comprar la samarreta de la diada, un element simbòlic però també imprescindible per finançar les activitats de l'entitat. 

Des de l'ANC afirmen que la venda de samarretes va bé, que es manté en nivells similars als d'altres anys i que a poques hores per l'11 de setembre, continuen les vendes. Els autobusos en canvi, encara no estarien plens. 

La mobilització de l'11 de setembre l'organitza l'ANC amb el suport d'Òmnium Cultural i de l'AMI. Enguany porta per lema "Objectiu independència" i consistirà en la creació d'una estrella amb la plaça d'Espanya de Barcelona com a centre neuràlgic. A nivell català, actualment hi hauria uns 300.000 inscrits, s'haurien venut 240.000 samarretes i hi hauria reservats un miler d'autocars.






Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política