Guíxols recupera la "S"

Guíxols recupera la

L'escultura de Guíxols ha recuperat la lletra essa. Després que uns brètols sostreiessin la lletra espatllant la imatge institucional aquest dimecres l'Ajuntament ha tornat a instal·lar, de nou, la lletra que havien robat. 

L'escultura de Guíxols es va col·locar en aquest espai amb la intenció de convidar els visitants a fer-s'hi fotos i publicitar així la població, tal i com fan moltes de les grans destinacions del món. Unes lletres a les quals des de l'ajuntament volien treure suc també per carnaval, tot fent que les colles es fessin les seves fotografies de grup amb la marca Guíxols. 

Passats uns dies des del seu robatori l'Ajuntament de Sant Feliu va iniciar una campanya a les xarxes socials per recuperar la lletra sostreta. Des de les xarxes socials de l'ajuntament, va lamentat la sustracció de la essa d'unes lletres que els feien molta il·lusió i van enviar un missatge als brètols demanant que la tornessin si tenien estima per la població i tenien interès en què el turisme i la ciutat vagin endavant. 

Amb una mostra de bona voluntat, es va convidar als culpables a retornar la lletra, si calia, de nit i deixar-la davant de l'ajuntament agafant el compromís de no demanar-los més explicacions. Una campanya que va despertar  tot tipus de comentaris a les xarxes socials, des de lamentacions per la bretolada, passant per mostres d'aprovació o rebuig a les lletres fins a peticions per incrementar les mesures de seguretat a Sant Feliu. 

Davant la manca de resposta aquest matí s'ha procedit a retornar l'escultura al seu aspecte inicial.

Fotografia: Premsa Ajuntament de Sant Feliu

Notícia relacionada: http://www.tvcostabrava.com/joana-valent/societat/successos/campanya-a-les-xarxes-per-recuperar-la-essa-

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política