L'ANC organitza una marxa reivindicativa en homenatge als presos polítics i exiliats

Verges

Data: 04/10/2020

INTERVÉ: Maria Mercé Rovira, Coordinadora de l’ANC del Baix Empordà

Desenes de cotxes van participar aquest cap de setmana en una caravana reivindicativa en motiu del 3 d’octubre del 2017, el dia de la vaga general per condemnar l'actuació de les forces policials durant el referèndum. Els participants van sortir de diferents punts del territori per trobar-se a la presó del Puig de les Basses, on van deixar clavells vermells en homenatge als presos polítics i exiliats.

Dissabte reivindicatiu a les comarques gironines, on les delegacions de l’ANC es van sumar per tirar endavant una caravana de vehicles. El motiu, el tercer aniversari del 3 d’octubre, el dia en què es va fer la vaga general després del referèndum de l’1-0. D’aquesta manera, desenes de cotxes amb estelades i cartells es van sumar a aquesta marxa que va anar resseguint la nacional fins a la presó del Puig de les Basses, ubicada a Figueres.

Durant els darrers mesos la pandèmia ha complicat, i molt, la celebració dels diferents actes programats per l’ANC. En tots ells s’ha hagut de vetllar pel manteniment de les distàncies de seguretat i també l’aforament. L’entitat apunta que costa que la gent se sumi, però també creu que tot el què s’ha fet, ha anat molt bé.

De cara als pròxims mesos, asseguren que un dels esdeveniments més importants seran les eleccions. En aquestes demanen que els partits independentistes vagin a una per sumar el màxim de votants possibles.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política