Les persones i el territori: els eixos de Glòria Marull al Consell Comarcal

Baix Empordà

Data: 13/09/2023

Com a presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà, Glòria Marull s'ha marcat dos objectius: potenciar les persones i el territori. També afronta altres reptes al capdavant de la institució com el Parc Eòlic, l'abocador de Solius i la carretera GI-643 que ja ha iniciat les obres de reasfaltatge.

Donar importància a les persones i al territori. Aquests són els dos objectius principals que la nova presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà, Glòria Marull, s'ha marcat per aquesta legislatura. Des del nou govern comarcal volen continuar potenciant els serveis i les persones que hi treballen com el Centre Tramuntana i el personal de serveis socials

Pel que fa al territori, des del Consell saben que no tots els municipis tenen les mateixes necessitats. A la comarca hi ha pobles més petits fins a les ciutats més grans de la costa i fa que l'assistència per part del Consell Comarcal sigui diferent.

Aquest setembre ja s'han iniciat alguns projectes que estaven pendents. Un d'ells és el de la carretera GI-643 entre Torroella de Montgrí i Parlavà que, malgrat que la demanda és ampliar la carretera, el que s'ha començat a fer són treballs de reasfaltatge.

Aquest, juntament amb altres qüestions com el Parc Eòlic o l'abocador de Solius són les que Glòria Marull haurà d'afrontar durant aquests dos anys, fins que la substitueixi Enric Marquès al capdavant del Consell Comarcal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política